Joogan alkeet

39,00  sis alv 24%

Osta kurssi lahjaksi

Osasto:

Kuvaus

Tutustu joogaan alkeisiin omassa olohuoneessasi!

Opi joogan tekniikkaa lempeästi ja omaa kehoa kuunnellen. Kurssin avulla löydät juuri sinulle turvalliset linjaukset ja saat harjoittelusta enemmän irti!

 

Kenelle kurssi sopii ja millaista jooga on?

Kurssi sopii erinomaisesti aivan vasta-alkajille, mutta myös jo pidempään joogaa harrastaneille. Aloittelijoille kurssi tarjoaa helpon ja turvallisen tavan aloittaa joogaharrastus vakaalta, tiedostavalta ja selkeältä pohjalta. Pidempään harrastaneille kurssi tarjoaa paljon syventävää tietoa ja käytännön tapoja ja vinkkejä asennoissa edistymiseen ja oikeiden, itselle sopivien, linjausten havainnointiin.

Tällä verkkokurssilla keskitytään dynaamiseen joogaan. Dynaamisessa joogassa tehdään monipuolisesti erilaisia asentoja ja liikesarjoja, jotka samaan aikaan vahvistavat kehoa, harjoittavat tasapainoa sekä lisäävät liikkuvuutta. Asanat saavat pohjansa pääasiassa hatha-, ashtanga- ja iyengar-joogasta.

Kurssi sisältää yli 6 tuntia opetusvideoita:

– 13 jooga-asanaharjoitusta:

Parinkymmenen minuutin pituiset tekniikkavideot ovat juuri sopivan mittaisia, jotta löydät joogalle aikaa myös arjen kiireiden keskellä.

– 7 hengitysharjoitusta:

Hengitysharjoitukset auttavat sinua rentoutumaan koska tahansa päivän aikana tai ennen asana-harjoitusta. Hengitysharjoitukset ovat monipuolisia ja auttavat sinua irtautumaan kiireestä, rauhoittumaan ja keskittymään.

– 4 joogaopetuksen videota, joilla mukana on ryhmä eritasoisia oppilaita

Verkkokurssin viimeisessä vaiheessa kurssilla opitut asiat yhdistetään neljäksi joogatunniksi, joiden teemana on eri elementit: tuli, vesi, ilma ja maa. Videot ovat noin puolen tunnin mittaisia, jotta pystyt helpommin varaamaan itsellesi aikaa arjen kiireiden keskellä.

– 5 extravideota:

Extra-videoilla annetaan lisävinkkejä harjoitteluun ja tutustumaan mm. bandhoihin ja drishtiin.

Verkkokurssi mahdollistaa omaan tahtiin etenemisen: voit kerrata videoita oman kodin rauhassa niin pitkään kuin sinusta tuntuu hyvältä. Etene seuraavaan vaiheeseen vasta, kun sinusta itsestäsi tuntuu hyvältä. Kurssi on vapaassa käytössäsi 6 kuukautta.

 

Saat kaiken tämän 6 kuukaudeksi käyttöösi – ja hintakin on vain 39 €! Nyt on sinun mahdollisuutesi kokeilla joogaa tai päästä harjoittelussasi syvemmälle – turvallisesti ja lempeästi omaa kehoa haastaen.

 

 

Liikuntaedulla maksaminen:

Voit maksaa kurssejamme myös Liikuntasetelillä tai liikuntaedun verkkomaksulla.

  1. Tilaa ensin kurssi ostoskorin kautta ja valitse maksutavaksi ”Liikuntaseteli”.
  2. Toimita meille liikuntasetelit tai kuitti liikuntaedun verkkomaksusta.

Liikuntasetelit tulee toimittaa henkilökohtaisesti toimipisteeseemme: Liikuntastudio Luhtavilla, Timpurinkuja 3, Espoo. Liikuntasetelit ovat henkilökohtaisia ja tarkistamme henkilöllisyyden maksun yhteydessä.

Halutettaasi maksaa verkossa maksettavalla liikuntaedulla (kuten ePassi, Smartum saldo, Tyky-online) tee maksu kyseisen verkkopalvelun kautta ja lähetä maksusta kuitti sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]

Liikuntasetelillä tai edulla maksettaessa teemme tunnukset manuaalisesti ja kurssitunnukset saa maksun jälkeen parin päivän sisällä. Kortilla, lompakkopalveluilla tai verkkopankkimaksulla maksettaessa saat tunnukset automaattisesti heti.
 

Lisätiedot

Tilausehdot

TILAUSEHDOT
Voimassa 14.4.2017 alkaen

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Luhtavilla Oy (y-tunnus 1100221-2). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääasiassa internetin välityksellä Liikuntastudion kotisivulla tai verkkokaupassa.

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen, siinä ilmenevien mahdollisten epäselvyyksien selvittämiseen ja asiakkaan kanssa viestintään.

MAKSAMINEN

Kurssimaksu maksetaan kokonaisuudessaan tilauksen yhteydessä. Asiakas saa kurssin käyttäjätunnuksen ja salasanan sen jälkeen kun kurssi on maksettu kokonaisuudessaan.

MAKSUTAVAT

Liikuntastudion kotisivulla tilauksen voi maksaa hyväksytyillä kansaisvälisillä luottokorteilla, suomalaisilla pankkitunnuksilla, liikuntaseteleillä tai verkossa maksettavalla liikuntaedulla (ePassi, Smartum saldo, Tyky-online).

Maksujenvälityksen toteuttavat Stripe Inc ja Checkout Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi.

PERUUTUSOIKEUS

Asiakas saa verkkokurssille henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Nämä tunnukset vastaanotettuaan asiakas voi aloittaa kurssin käyttämisen, eikä voi enää peruuttaa ilmoittautumistaan kurssille.

KURSSIMATERIAALIN KÄYTTÄMINEN

Kurssin materiaali on asiakkaan käytettävissä kurssista riippuen 1-12 kuukauden ajan tilaamisesta. Kesto on ilmoitettu tuotekuvauksessa. Tämän jälkeen käyttäjätunnus sulkeutuu automaattisesti.

Asiakas vastaa itse laitteistosta ja verkkoyhteydestä, joita verkkokurssin materiaalin käyttäminen edellyttää.

Verkkokurssin materiaali on tarkoitettu vain kyseisen kurssin ostaneiden asiakkaiden henkilökohtaiseen käyttöön. Materiaalin kaikenlainen levittäminen, kopioiminen, jakelu tai muu tekijänoikeuksia rikkova toiminta on ehdottomasti kielletty. Mikäli havaitsemme väärinkäytöksiä, käyttäjätunnus suljetaan. Tekijänoikeusrikkomuksista seuraa myös vahingonkorvausvelvollisuus.