Perheliikunta

19,00  sis alv 24%

Osasto:

Kuvaus

Perheliikunnan verkkokurssi on suunnattu noin 2-5 -vuotiaille lapsille, muuta myös tätä nuorempien sekä isompien lasten kanssa voi liikkua kurssilla sovelletusti.

Lapsen ja aikuisen yhteisessä jumppahetkessä liikutaan mielikuvituksen matkassa. Tunneilla liikutaan merirosvoina, eläiminä tai erilaisina kulkuneuvoina. Tunneilla hyödynnetään myös musiikkia. Perheliikunnassa lapsi opettelee perusliikuntataitoja, vartalonhallintaa, tasapainoa, erilaisia temppuja ja ohjeiden kuuntelemista.

Perheliikunnan verkkokurssilla kehitetään lapsen liikunnallisia perustaitoja turvallisessa ympäristössä oman vanhemman, isovanhemman tai muun tutun kanssa. Myös verkkotunneilla toimitaan lasten ehdoilla. Tällä tunnilla myös aikuiset pääsevät heittäytymään ja hassuttelemaan!

Kurssikokonaisuuteen kuuluu yhteensä seitsemän erilaista, innostavaa jumppahetkeä. Verkkokurssi sisältää 3 kpl noin 10 minuutin mittaista sekä 4 kpl noin 20 minuutin mittaista jumppatuokiota. Verkkokurssi on käytössäsi kuusi kuukautta ostopäivästä.

Ohjaajana verkkokurssilla on Tuuli Luhtalampi. Tuuli on Liikuntastudio Luhtavillan omistaja, fysioterapeutti ja hänellä on viidentoista vuoden kokemus ja koulutus erilaisten lasten tuntien ohjaamisesta. Tuulin tunneilla heittäydytään, hassutellaan ja liikutaan mielikuvituksen siivillä tunnelmasta toiseen. Videoilla mukana on Tuulin 2-vuotias poika.

Verkkokurssi on käytettävissäsi kuuden kuukauden (6kk) ajan ostopäivästä.

 

Tästä voit ostaa kurssin myös lahjakorttina!

 

Huom! Lasten kursseja ei voi maksaa liikuntaeduilla. Liikuntaedut ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi käyttää esimerkiksi perheenjäsenten liikuntaan.

 

 

 

Lisätiedot

Tilausehdot

TILAUSEHDOT
Voimassa 14.4.2017 alkaen

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Luhtavilla Oy (y-tunnus 1100221-2). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääasiassa internetin välityksellä Liikuntastudion kotisivulla tai verkkokaupassa.

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen, siinä ilmenevien mahdollisten epäselvyyksien selvittämiseen ja asiakkaan kanssa viestintään.

MAKSAMINEN

Kurssimaksu maksetaan kokonaisuudessaan tilauksen yhteydessä. Asiakas saa kurssin käyttäjätunnuksen ja salasanan sen jälkeen kun kurssi on maksettu kokonaisuudessaan.

MAKSUTAVAT

Liikuntastudion kotisivulla tilauksen voi maksaa hyväksytyillä kansaisvälisillä luottokorteilla, suomalaisilla pankkitunnuksilla, liikuntaseteleillä tai verkossa maksettavalla liikuntaedulla (ePassi, Smartum saldo, Tyky-online).

Maksujenvälityksen toteuttavat Stripe Inc ja Checkout Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi.

PERUUTUSOIKEUS

Asiakas saa verkkokurssille henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Nämä tunnukset vastaanotettuaan asiakas voi aloittaa kurssin käyttämisen, eikä voi enää peruuttaa ilmoittautumistaan kurssille.

KURSSIMATERIAALIN KÄYTTÄMINEN

Kurssin materiaali on asiakkaan käytettävissä kurssista riippuen 1-12 kuukauden ajan tilaamisesta. Kesto on ilmoitettu tuotekuvauksessa. Tämän jälkeen käyttäjätunnus sulkeutuu automaattisesti.

Asiakas vastaa itse laitteistosta ja verkkoyhteydestä, joita verkkokurssin materiaalin käyttäminen edellyttää.

Verkkokurssin materiaali on tarkoitettu vain kyseisen kurssin ostaneiden asiakkaiden henkilökohtaiseen käyttöön. Materiaalin kaikenlainen levittäminen, kopioiminen, jakelu tai muu tekijänoikeuksia rikkova toiminta on ehdottomasti kielletty. Mikäli havaitsemme väärinkäytöksiä, käyttäjätunnus suljetaan. Tekijänoikeusrikkomuksista seuraa myös vahingonkorvausvelvollisuus.