Palaudusynnytyksesta.fi peruskurssi

149,00  sis alv 24%

Osasto:

Kuvaus

Tästä voit maksaa verkkokurssin tilisiirtona tai lompakkopalveluiden kautta.

  • HUOM. Maksaessasi kurssin verkkopankin tai lompakkopalvelun kautta saat pääsyn kurssialustalle 1-2 päivän viiveellä.
  • Jos maksat kurssin luottokortilla, kannattaa maksu tehdä suoraan tästä linkistä, jolloin saat heti pääsyn kurssialustalle.

 

Kurssi sisältää

Luotettavaa tietoa, tehokkaita ja helposti vauva-arjessa toteutettavia harjoituksia, jotka äitiysfysioterapian ammattilaiset ovat luoneet palautumisesi tueksi. Kurssin aikana saat lisää energiaa, kehosi vahvistuu ja palautuu paremmin synnytyksestä.

✔️   Saat äitiysfysioterapeuttien laatiman ohjelman, joka huomioi kehon palautumisen kokonaisvaltaisesti. Voit luottaa meihin, eikä sinun tarvitse enää pelätä, tekeekö jokin liike hallaa palautumiselle.

✔️ Nousujohteisen ohjelman avulla harjoittelusi on samaan aikaan sekä turvallista että tuottaa tuloksia. Ohjeidemme avulla osaat itse valita sinulle sopivan tasoiset harjoitteet.

✔️   Saat 24 erilaista treeniä, jotka vahvistavat lantionpohjan lihaksia, kehittävät keskivartalon lihaksia (erkauma huomioiden) sekä lisäävät liikkuvuutta. Sen lisäksi saat 30 muuta harjoitusta tai vinkkiä arkeen.

✔️   Voit valita itsellesi sopivan treeniohjelman kolmesta eri vaihtoehdosta. Voit siis treenata 5-25 minuuttia kerrallaan 3-5 kertaa viikossa. Ohjelman sisältö on eri kaikissa kahdeksassa kurssin osiossa.

✔️   Sinulle ei tule tietoähky. Uudet harjoitteet ja vinkit on ripoteltu arkeesi helposti omaksuttaviin ja sopivan lyhyisiin pätkiin.

Sinulle aukeaa joka viikko uusi osio käyttöösi, mutta voit hyvin jäädä myös tekemään edellisiä harjoituksia, jotta rakennat kehon palautumiselle vahvan pohjan. Kurssin anti kantaa siis paljon pidemmälle kuin vain kahdeksan viikon päähän ja hyödyt siitä aktiivisesti osallistuvanakin useita kuukausia!

Verkkokurssi on käytettävissäsi vuoden ajan (12kk) ajan ostopäivästä.

Lue lisää kurssista täältä: www.palaudusynnytyksesta.fi

Lisätiedot

Tilausehdot

TILAUSEHDOT
Voimassa 14.4.2017 alkaen

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Luhtavilla Oy (y-tunnus 1100221-2). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääasiassa internetin välityksellä Liikuntastudion kotisivulla tai verkkokaupassa.

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen, siinä ilmenevien mahdollisten epäselvyyksien selvittämiseen ja asiakkaan kanssa viestintään.

MAKSAMINEN

Kurssimaksu maksetaan kokonaisuudessaan tilauksen yhteydessä. Asiakas saa kurssin käyttäjätunnuksen ja salasanan sen jälkeen kun kurssi on maksettu kokonaisuudessaan.

MAKSUTAVAT

Liikuntastudion kotisivulla tilauksen voi maksaa hyväksytyillä kansaisvälisillä luottokorteilla, suomalaisilla pankkitunnuksilla, liikuntaseteleillä tai verkossa maksettavalla liikuntaedulla (ePassi, Smartum saldo, Tyky-online).

Maksujenvälityksen toteuttavat Stripe Inc ja Checkout Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi.

PERUUTUSOIKEUS

Asiakas saa verkkokurssille henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Nämä tunnukset vastaanotettuaan asiakas voi aloittaa kurssin käyttämisen, eikä voi enää peruuttaa ilmoittautumistaan kurssille.

KURSSIMATERIAALIN KÄYTTÄMINEN

Kurssin materiaali on asiakkaan käytettävissä kurssista riippuen 1-12 kuukauden ajan tilaamisesta. Kesto on ilmoitettu tuotekuvauksessa. Tämän jälkeen käyttäjätunnus sulkeutuu automaattisesti.

Asiakas vastaa itse laitteistosta ja verkkoyhteydestä, joita verkkokurssin materiaalin käyttäminen edellyttää.

Verkkokurssin materiaali on tarkoitettu vain kyseisen kurssin ostaneiden asiakkaiden henkilökohtaiseen käyttöön. Materiaalin kaikenlainen levittäminen, kopioiminen, jakelu tai muu tekijänoikeuksia rikkova toiminta on ehdottomasti kielletty. Mikäli havaitsemme väärinkäytöksiä, käyttäjätunnus suljetaan. Tekijänoikeusrikkomuksista seuraa myös vahingonkorvausvelvollisuus.