Palaudusynnytyksesta.fi – Liikettä läpi raskauden

149,00  sis alv 24%

Osasto:

Kuvaus

Tästä voit maksaa verkkokurssin tilisiirtona tai lompakkopalveluiden kautta.

  • HUOM. Maksaessasi kurssin verkkopankin tai lompakkopalvelun kautta saat pääsyn kurssialustalle 1-2 päivän viiveellä.
  • Jos maksat kurssin luottokortilla, kannattaa maksu tehdä suoraan tästä linkistä, jolloin saat heti pääsyn kurssialustalle.

 

www.palaudusynnytyksesta.fi
Liikettä läpi raskauden -verkkovalmennus

Tämä kurssi antaa sinulle avaimet hyvinvoivaan raskauteen, rennompaan synnytykseen ja helpompaan synnytyksestä palautumiseen. Kurssin avulla löydät ne merkityksellisimmät asiat, jotka tuovat mahdollisimman pienellä panostuksella hyvinvointia sinun arkeesi.

Saat parhaat vinkit sekä helposti arjessa toteutettavat äitiysfysioterapeuttien luomat harjoitteet. Olemme kurssialustalla tukenasi.

Kurssin sisältö

  • Kuusi kurssiosiota, uusi osio aukeaa joka viikko! Jokaisessa osiossa on noin 20min mittainen vahvistava harjoite sekä liikkuvuusharjoite, jotka voit treenata valintasi mukaan joko videon tai kuvallisten ohjeiden mukana. Lisäksi saat jokaisessa osiossa hyödyllisiä vinkkejä ja ohjeita arkeen vietäväksi.
  • Videoohjeet lantionpohjan lihasten harjoitteluun sekä rentouttamiseen.
  • Vaiva- ja vinkkipankki! Vaivapankista löydät ohjeet ja harjoitteet yleisimpien raskausvaivojen ennaltaehkäisyyn ja lievittämiseen. Näitä ovat mm. alaselkäkipu, liitoskivut, turvotukset, pahoinvointi ja närästys, virtsankarkailu, ummetus, paineen tunne.
  • Ohjeet oman liikuntalajin muokkaamiseen raskausaikaan sopivaksi, joten tiedät mitä välttää, mitä suosia ja mitä mukauttaa.
  • BONUS: Synnytykseen valmistautuminen
  • BONUS: Ensipäivät synnytyksen jälkeen

Sinulle ei tule tietoähky. Uudet harjoitteet ja vinkit on ripoteltu arkeesi helposti omaksuttaviin ja sopivan lyhyisiin pätkiin. Valmennusmateriaali on käytössäsi vuoden ajan ostohetkestä.

 

Lue lisää kurssista täältä: www.palaudusynnytyksesta.fi

Lisätiedot

Tilausehdot

TILAUSEHDOT
Voimassa 14.4.2017 alkaen

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Luhtavilla Oy (y-tunnus 1100221-2). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääasiassa internetin välityksellä Liikuntastudion kotisivulla tai verkkokaupassa.

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen, siinä ilmenevien mahdollisten epäselvyyksien selvittämiseen ja asiakkaan kanssa viestintään.

MAKSAMINEN

Kurssimaksu maksetaan kokonaisuudessaan tilauksen yhteydessä. Asiakas saa kurssin käyttäjätunnuksen ja salasanan sen jälkeen kun kurssi on maksettu kokonaisuudessaan.

MAKSUTAVAT

Liikuntastudion kotisivulla tilauksen voi maksaa hyväksytyillä kansaisvälisillä luottokorteilla, suomalaisilla pankkitunnuksilla, liikuntaseteleillä tai verkossa maksettavalla liikuntaedulla (ePassi, Smartum saldo, Tyky-online).

Maksujenvälityksen toteuttavat Stripe Inc ja Checkout Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi.

PERUUTUSOIKEUS

Asiakas saa verkkokurssille henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Nämä tunnukset vastaanotettuaan asiakas voi aloittaa kurssin käyttämisen, eikä voi enää peruuttaa ilmoittautumistaan kurssille.

KURSSIMATERIAALIN KÄYTTÄMINEN

Kurssin materiaali on asiakkaan käytettävissä kurssista riippuen 1-12 kuukauden ajan tilaamisesta. Kesto on ilmoitettu tuotekuvauksessa. Tämän jälkeen käyttäjätunnus sulkeutuu automaattisesti.

Asiakas vastaa itse laitteistosta ja verkkoyhteydestä, joita verkkokurssin materiaalin käyttäminen edellyttää.

Verkkokurssin materiaali on tarkoitettu vain kyseisen kurssin ostaneiden asiakkaiden henkilökohtaiseen käyttöön. Materiaalin kaikenlainen levittäminen, kopioiminen, jakelu tai muu tekijänoikeuksia rikkova toiminta on ehdottomasti kielletty. Mikäli havaitsemme väärinkäytöksiä, käyttäjätunnus suljetaan. Tekijänoikeusrikkomuksista seuraa myös vahingonkorvausvelvollisuus.