Palaudusynnytyksesta.fi – Kohti kovempaa treeniä

87,00  sis alv 24%

Osasto:

Kuvaus

Tästä voit maksaa verkkokurssin tilisiirtona tai lompakkopalveluiden kautta.

  • HUOM. Maksaessasi kurssin verkkopankin tai lompakkopalvelun kautta saat pääsyn kurssialustalle 1-2 päivän viiveellä.
  • Jos maksat kurssin luottokortilla, kannattaa maksu tehdä suoraan tästä linkistä, jolloin saat heti pääsyn kurssialustalle.

 

Palaudu synnytyksestä – Kohti kovempaa treeniä

Tervetuloa mukaan kurssille!

Tämä kurssi antaa sinulle avaimet raskaampien harjoitteiden pariin siirtymiseen: Saat tehokkaat ja helposti arjessa toteutettavat, äitiysfysioterapeuttien luomat harjoitteet, ohjeet sekä tuen.

Kurssin sisältö lyhyesti:

  • Introviikko: Varmista videoiden avulla, että olet ymmärtänyt kaikki perusasiat, joiden pohjalle kurssin harjoitteet rakennetaan. Harjoitteita, luentoja ja treeniohjelmien esittely.
  • Kuusi kurssiosiota
  • Jokaisessa osiossa: 20min pituinen vahvistava treeni, liikkuvuusharjoite, asiantuntija-artikkeli vinkkeineen
  • Valmiit viikko-ohjelmat, joista voit valita omaan elämäntilanteeseesi sopivimman sen mukaan, miten paljon sinulla on aikaa ja halua tehdä harjoitteita
  • Sinulle ei tule tietoähky. Uudet harjoitteet ja vinkit on ripoteltu arkeesi helposti omaksuttaviin ja sopivan lyhyisiin pätkiin.
  • Valmennusmateriaali on käytössäsi vuoden ajan  (365 pvä) ostohetkestä.

Lue lisää kurssista täältä: www.palaudusynnytyksesta.fi

Lisätiedot

Tilausehdot

TILAUSEHDOT
Voimassa 14.4.2017 alkaen

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Luhtavilla Oy (y-tunnus 1100221-2). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääasiassa internetin välityksellä Liikuntastudion kotisivulla tai verkkokaupassa.

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen, siinä ilmenevien mahdollisten epäselvyyksien selvittämiseen ja asiakkaan kanssa viestintään.

MAKSAMINEN

Kurssimaksu maksetaan kokonaisuudessaan tilauksen yhteydessä. Asiakas saa kurssin käyttäjätunnuksen ja salasanan sen jälkeen kun kurssi on maksettu kokonaisuudessaan.

MAKSUTAVAT

Liikuntastudion kotisivulla tilauksen voi maksaa hyväksytyillä kansaisvälisillä luottokorteilla, suomalaisilla pankkitunnuksilla, liikuntaseteleillä tai verkossa maksettavalla liikuntaedulla (ePassi, Smartum saldo, Tyky-online).

Maksujenvälityksen toteuttavat Stripe Inc ja Checkout Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi.

PERUUTUSOIKEUS

Asiakas saa verkkokurssille henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Nämä tunnukset vastaanotettuaan asiakas voi aloittaa kurssin käyttämisen, eikä voi enää peruuttaa ilmoittautumistaan kurssille.

KURSSIMATERIAALIN KÄYTTÄMINEN

Kurssin materiaali on asiakkaan käytettävissä kurssista riippuen 1-12 kuukauden ajan tilaamisesta. Kesto on ilmoitettu tuotekuvauksessa. Tämän jälkeen käyttäjätunnus sulkeutuu automaattisesti.

Asiakas vastaa itse laitteistosta ja verkkoyhteydestä, joita verkkokurssin materiaalin käyttäminen edellyttää.

Verkkokurssin materiaali on tarkoitettu vain kyseisen kurssin ostaneiden asiakkaiden henkilökohtaiseen käyttöön. Materiaalin kaikenlainen levittäminen, kopioiminen, jakelu tai muu tekijänoikeuksia rikkova toiminta on ehdottomasti kielletty. Mikäli havaitsemme väärinkäytöksiä, käyttäjätunnus suljetaan. Tekijänoikeusrikkomuksista seuraa myös vahingonkorvausvelvollisuus.