Herkutellen hoikaksi-kurssi

59,00  sis alv 24%

Huomaa: verkkopankista maksettaessa teemme tunnukset manuaalisesti, eli kurssitunnukset saa parin päivän sisällä. Luottokortilla maksamalla saat tunnukset automaattisesti heti.

Osta kurssi lahjaksi

Osasto:

Kuvaus

Hyvä olo ja keveämpi elämä ovat sinun ulottuvillasi!

Ainutlaatuinen ravintovalmennus – juuri sinun tarpeisiisi, sinun ehdoillasi!

Herkutellen hoikaksi -ravintovalmennus auttaa sinua pudottamaan painoasi ja muuttamaan arkeasi terveellisemmäksi. Samalla se johdattaa sinut kokonaisvaltaiseen elämäntapamuutokseen. Valmennus perustuu pieniin konkreettisiin tekoihin sekä painonhallintaa tukeviin itsetuntemusharjoitteisiin.

Liittymällä mukaan saat:

  • Selkeän, viiteen eri teemaan pohjautuvan valmennusohjelman.
  • Konkreettiset ohjeet pysyvään elämäntapamuutokseen.
  • Herkullisia reseptejä.
  • Valmentajiemme parhaat vinkit havainnollisina videoina.
  • Kaiken valmennusmateriaalin käyttöösi puoleksi vuodeksi.
  • Mahdollisuuden edetä omassa tahdissasi.
  • Aidon mahdollisuuden onnistua painonpudotuksessa.
  • Mikä tärkeintä: Elämä ei ole pelkkää painonpudotusta, vaan samalla saat nauttia elämästä!

Valmennuksen hinta on vain 59€, eli saa kaiken tämän 6 kuukaudeksi alle 10 eurolla / kk!

Muutos on tässä ja nyt. Tänään. Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot

Tilausehdot

TILAUSEHDOT
Voimasssa 14.4.2017 alkaen

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Luhtavilla Oy (y-tunnus 1100221-2). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääasiassa internetin välityksellä Liikuntastudion kotisivulla tai verkkokaupassa.

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen, siinä ilmenevien mahdollisten epäselvyyksien selvittämiseen ja asiakkaan kanssa viestintään.

MAKSAMINEN

Kurssimaksu maksetaan kokonaisuudessaan tilauksen yhteydessä. Asiakas saa kurssin käyttäjätunnuksen ja salasanan sen jälkeen kun kurssi on maksettu kokonaisuudessaan.

MAKSUTAVAT

Liikuntastudion kotisivulla tilauksen voi maksaa hyväksytyillä kansaisvälisillä luottokorteilla, suomalaisilla pankkitunnuksilla, liikuntaseteleillä tai verkossa maksettavalla liikuntaedulla (ePassi, Smartum saldo, Tyky-online).

Maksujenvälityksen toteuttavat Stripe Inc ja Checkout Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi.

PERUUTUSOIKEUS

Asiakas saa verkkokurssille henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Nämä tunnukset vastaanotettuaan asiakas voi aloittaa kurssin käyttämisen, eikä voi enää peruuttaa ilmoittautumistaan kurssille.

KURSSIMATERIAALIN KÄYTTÄMINEN

Kurssin materiaali on asiakkaan käytettävissä 6 kk ajan tilaamisesta. Tämän jälkeen käyttäjätunnus sulkeutuu automaattisesti.

Asiakas vastaa itse laitteistosta ja verkkoyhteydestä, joita verkkokurssin materiaalin käyttäminen edellyttää.

Verkkokurssin materiaali on tarkoitettu vain kyseisen kurssin ostaneiden asiakkaiden henkilökohtaiseen käyttöön. Materiaalin kaikenlainen levittäminen, kopioiminen, jakelu tai muu tekijänoikeuksia rikkova toiminta on ehdottomasti kielletty. Mikäli havaitsemme väärinkäytöksiä, käyttäjätunnus suljetaan. Tekijänoikeusrikkomuksista seuraa myös vahingonkorvausvelvollisuus.