Raskauspilates

Odottaville äideille lempeää pilatesharjoittelua, joka rauhoittaa mieltä ja samalla vahvistaa ja liikuttaa kehoa.

Raskauden aikana kehossa tapahtuu paljon muutoksia, joita et ehkä osannut edes aavistaa. Vaikka tämä raskaus ei olisikaan ensimmäisesi, on jokainen raskaus erilainen ja saatat yllättyä kehosi tuntemuksista. Raskausaika on oivallista aikaa kuunnella omaa kehoa herkemmin. Nyt on aika keskittyä sinun ja vauvan hyvinvointiin.

MamaPilateksessa pääset rauhoittumaan, mutta myös liikuttamaan ja vahvistamaan kehoa sopivasti. Jokainen pystyy luomaan itselleen sopivan harjoituksen. Voit halutessasi muokata harjoitusta tehokkaammaksi tai lempeämmäksi – täysin oman tuntemuksesi mukaan.

Tervetuloa mukaan äitiysfysioterapeutin ohjaamaan raskauspilatekseen -
hinta on vain 39 €!

Kenelle raskausajan pilates sopii?

MamaPilates sopii kaikille odottaville äideille. Voit aloittaa kurssin jo heti alkuraskaudesta tai tulla mukaan vasta loppuraskaudesta, sillä harjoituksia voi tehdä aivan synnytykseen saakka. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta pilateksesta tai muistakaan lajeista. Jos olet harrastanut pilatesta jo ennen raskautta tai jatkanut sitä entiseen tapaan alkuraskaudesta, valmistaudu nyt rauhoittamaan hieman harjoittelua. Tällä verkkokurssilla opit muokkaamaan sinulle jo ennestään tuttuja liikkeitä raskauteen sopivammaksi. Jos kärsit raskauden aiheuttamista kivuista, ei välttämättä kannata jäädä paikoilleen. Tässäkin asiassa liike on lääke.

Millaista MamaPilates on?

Kasvava vatsa ei ole ainoa muutos kehossasi. Sen olet todennäköisesti jo huomannutkin. Samalla kun nivelet muuttuvat liikkuvammiksi, tiettyihin osiin kehoa tulee vastaavasti jännittyneisyyttä. Hengitys ja verenkiertokin tulee huomioida uudella tavalla. Puhumattakaan lantionpohjan ja vatsalihasten muutoksista. Tämä verkkokurssi on suunniteltu raskaana olevan tarpeisiin juuri näitä muutoksia silmällä pitäen. Kurssin ohjaaja Jannina on ammatiltaan äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti ja koulutettu pilatesohjaaja. Pilatesharjoitteet vahvistavat ja elvyttävät kehoa sekä auttavat löytämään rentouden ja tyyneyden. Nämä tunnit ovat siis yhdistelmä kehon vahvistamista, avaamista ja rauhoittumista. Tunti koostuu hengitysharjoituksista, lantionpohjan täsmätreeneistä, poikittaista vatsalihasta ja koko kehon ryhtilihaksia vahvistavista pilatesliikkeistä, kevyistä venytyksistä sekä rentoutusharjoituksista.

Kurssi pitää sisällään

Kurssi sisältää neljä pitkää, 45 minuutin videota.

– Keskivartalon syvien lihasten vahvistaminen

– Lisää haastetta keskivartalon vahvistamiseen

– Lempeää liikettä rangalle

– Voimaa ja vakautta lantioon

 

Lisäksi saat tietoa lantionpohjan anatomiasta ja toiminnasta,  harjoituksia hyvän perusryhdin löytämiseksei ja konkreettisia vinkkejä rentoutumiseen raskausaikana.

Etene omaan tahtiisi – Voit harjoitella saman videon kanssa useamman kerran ennen kuin siirryt seuraavaan videoon. Voit myös tehdä harjoituksia ristiin.

Opettajana Jannina Pylväläinen

Jannina on koulutukseltaan fysioterapeutti ja erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan. Vastaanotolla FysioLuhtavillassa hän työskentelee sekä äitiys- että tuki- ja liikuntaelinfysioterapia-asiakkaiden parissa.

 

"Olen työssäni intohimoinen tekijä ja minulle on tärkeää jokaisen asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Luonteeltani olen pirtsakka, empaattinen ja helposti lähestyttävä kuuntelija, ja tähtään asiakkaan kanssa parhaaseen mahdolliseen tulokseen ja yhdessä asetettuihin tavoitteisiin.

Erityisesti naisten ja äitien terveys on minulle sydämen asia! Fysioterapian lisäksi olen kouluttautunut klassisen pilateksen opettajaksi.

Erityisosaamiseeni kuuluu mm. alaselän ja lantion alueen kipujen hoito sekä raskausajan ja synnytyksen jälkeiset toimintahäiriöt, kivut ja kuntoutus.

Ohjaan mielelläni sinua myös raskausajan liikunnassa sekä liikunnan aloittamisessa turvallisesti synnytyksen jälkeen."

Tervetuloa harjoittelemaan omaa kehoa kuunnellen ja liikkumaan raskausajalle sopivalla tavalla!

Saat kaiken tämän 6 kuukaudeksi käyttöösi – ja hintakin on vain 39 €!