Kahvakuulan tekniikkakurssi

Nyt voit osallistua mukaansatempaavalle verkkokurssille vaikkapa omassa olohuoneessasi!

Tämä kurssi on luotu sinulle, joka haluat tutustua kahvakuulaharjoitteluun asiantuntevassa opetuksessa kotoasi käsin. Kurssi sopii myös konkareille tekniikan hiomiseen.

Aloita treenaaminen jo tänään -
hinta on vain 19 €!

Ota tekniikat haltuun - treenaa tehokkaasti ja välty loukkaantumisilta

Tällä verkkokurssilla harjoitellaan kahvakuulan perustekniikkaa ja huolellisten toistojen vuoksi siitä saa myös erinomaisen voimatreenin. Kurssilla opit, mihin asioihin tulee kiinnittää erityistä huomiota, jotta pidät liikeradat puhtaina ja vältyt kuormittamasta kehoa väärin.

Esittelyvideoilla käydään läpi lajissa huomioitavia asioita mm. sopivan kokoisen kuulan valinnasta sekä ranteen asennosta.

Verkkokurssi koostuu neljästä tekniikkavideosta ja liikepatterista. Opit yhteensä 12 eri perusliikkeettä ja niiden huolellisen tekniikan.

Videot ovat ytimekkäitä ja videoiden kokonaispituus on yhteensä 55min. Treeniaika on kuitenkin tätä pidempi, sillä videoilta on jätetty ylimääräinen toisto pois.

Opettajana Mirva Ohralahti

Mirva on innostava ja teknisesti tarkka ohjaaja, joka pitää huolen siitä, että jokainen treenaa turvallisesti. Mirvan treeneissä saat takuulla hien pintaan ja uskallat tarttua isompaankin kuulaan.

 

"Olen aloittanut kahvakuulilla treenaamisen jo lähes 20 vuotta sitten. Aloitin ensimmäiset treenini 8 kg valurautakuulalla, joka oli auttamatta liian kevyt.

Kouluttauduin kahvakuulaohjaajaksi kymmenen vuotta sitten Suomen virallisen Kahvakuulamiehen, Tuomo Kilpeläisen opissa. Tuomon opissa sain vahvistusta tekniikkaosaamiselle ja uusia ideoita ohjelmien laatimikseen.

Olen ohjannut kahvakuulaa ryhmille ja kouluttanut uusia ohjaajia viimeiset 9 vuotta ja kahvakuula onkin pilateksen ohella lajeista rakkain.

Pidän kahvakuulan perusliikkeistä, mielestäni kahvakuulaharjoittelu toimii parhaiten ja parhaita tuloksia saadaan, kun pysytään liikkeissä, jotka on vuosikymmenien aikana todettu toimiviksi.

Omilla tunneillani pysytäänkin aika tiiviisti perusliikkeiden parissa, jotta päästään lyhyellä aikajänteellä isoihin kuuliin käsiksi, jolloin voima ja kestävyys kehittyvät nopeasti.

Mottoja minulla taitaa olla kahvakuulan suhteen kaksi:

Turkkilainen ylösnousu on universumin upein liike ja enemmän on vaan enemmän; painavat kuulat pakottavat tekemään liikkeet oikein."

Hyvä treeni on parin klikkauksen päässä.
Tervetuloa mukaan!

Saat kurssin 6 kuukaudeksi käyttöösi - ja hintakin on vain 19 €!