Tutustu joogaan alkeisiin omassa olohuoneessasi!

Opi joogan tekniikkaa lempeästi ja omaa kehoa kuunnellen.
Kurssin avulla löydät juuri sinulle turvalliset linjaukset ja saat harjoittelusta enemmän irti!

Onko joogakärpänen purrut sinua tai haluaisit kokeilla joogaa? Haluatko löytää yhteyden omaan kehoosi? Miltä kehon liikuttaminen tuntuu ja millainen liike tekee juuri sinulle hyvää? 

Tervetuloa tutustumaan joogaharjoittelun perusteisiin kattavalla ja käytännönläheisellä verkkokurssilla!

 

Jooga-asentoja on helppo tehdä – senkun otat mallia ja toistat asennon. Vai onko? Jooga on kuitenkin paljon muuta kuin miltä ulospäin näyttää. Sillä on suuri ero, aiotko vain “möllöttää” luiden varassa vai oikeasti oppia pitämään yllä jooga-asentoja halaten luita lihaksilla ja suojellen siten niveliä.

Tällä kurssilla opettelemme löytämään juuri sinulle sopivat linjaukset siten, että asento ei kuormita väärin kehoa ja saat asennoista aktiivisempia käyttämällä kehon tukilihaksia. Kun aktivoit ja liikutat kehoasi oikein, voit tuntea kuinka kehoosi tulee pituutta, jäntevyyttä, keveyttä ja rauhallisuutta.

Kuvittelepa hetki, miltä tuntuu nousta aamulla sängystä, haukotella ja venyttää käsiä, jalkoja ja selkää pitkäksi. Tavallaan teet jo joogaa. Jooga on oikeastaan lempeää kurottamista vastakkaisiin suuntiin. Mitäpä jos, suhtatuisimme kehomme liikuttamiseen lapsenomaisella uteliaisuudella?

Sukella joogan maailmaan jo tänään -
hinta on vain 39 €!

Sopiiko kurssi minulle?

Kurssi sopii erinomaisesti aivan vasta-alkajille, mutta myös jo pidempään joogaa harrastaneille. Aloittelijoille kurssi tarjoaa helpon ja turvallisen tavan aloittaa joogaharrastus vakaalta, tiedostavalta ja selkeältä pohjalta.

Pidempään harrastaneille kurssi tarjoaa paljon syventävää tietoa ja käytännön tapoja ja vinkkejä asennoissa edistymiseen ja oikeiden, itselle sopivien, linjausten havainnointiin.

 

Jooga ei ole vaikeaa eikä sinun tarvitse olla valmiiksi notkea. Päin vastoin - mitä jäykempi olet, sitä nopeammin huomaat kehitystä. Jos taas olet luonnostasi taipuisa, opit tällä kurssilla tapoja, joilla voit suojella niveliäsi yliojentumiselta ja löytää lihasten tuen asentoihin.

 

Millaista jooga on?

Dynaamisessa joogassa tehdään monipuolisesti erilaisia asentoja ja liikesarjoja, jotka samaan aikaan vahvistavat kehoa, harjoittavat tasapainoa sekä lisäävät liikkuvuutta. Asanat saavat pohjansa pääasiassa hatha-, ashtanga- ja iyengar-joogasta.

 

Kurssi painottuu jooga-asanoiden oikeaan ja turvalliseen tekniikkaan. Keskitymme anatomian näkökulmasta erityisesti nivelten asentoihin ja oikeiden lihasten aktivoimiseen nivelten tueksi.

Opettelemme kuuntelemaan omaa kehoa ja sen viestejä. Herkistymme aisteillemme ja opettelemme luomaan joogaharjoituksesta itselle sopivan siten, opit tunnistamaan kehosta nousevia viestejä ja liikkumaan niiden mukaan.

Tavoitteena on lisäksi tuoda kehoa ja mieltä yhteen erityisesti hengitysharjoitusten ja läsnäolon avulla. Opettelemme löytämään rauhallisuuden ja lempeyden joogaharjoitukseen erityisesti hengitystekniikoiden, keskittymisharjoitusten ja rentoutuksen kautta.

Kurssi pitää sisällään

Yli 6 tuntia opetusvideoita:

 

  •  13 jooga-asanaharjoitusta

Parinkymmenen minuutin pituiset tekniikkavideot ovat juuri sopivan mittaisia, jotta löydät joogalle aikaa myös arjen kiireiden keskellä.

 

  • 7 hengitysharjoitusta

Hengitysharjoitukset auttavat sinua rentoutumaan koska tahansa päivän aikana tai ennen asana-harjoitusta. Hengitysharjoitukset ovat monipuolisia ja auttavat sinua irtautumaan kiireestä, rauhoittumaan ja keskittymään.

 

  • 4 joogatuntia, joilla mukana on ryhmä eritasoisia oppilaita

Verkkokurssin viimeisessä vaiheessa kurssilla opitut asiat yhdistetään neljäksi joogatunniksi, joiden teemana on eri elementit: tuli, vesi, ilma ja maa. Videot ovat noin puolen tunnin mittaisia, jotta pystyt helpommin varaamaan itsellesi aikaa arjen kiireiden keskellä.

 

  • 5 extravideota

Extra-videoilla annetaan lisävinkkejä harjoitteluun ja tutustumaan mm. bandhoihin ja drishtiin.

 

 

Joogan alkeiden verkkokurssi koostuu kuudesta osiosta:

 

  1. Löydä yhteys kehoosi - läsnäolon harjoitteet
  2. Anna hengityksen johdattaa - aurinkotervehdys
  3. Löydä voima sisältä päin - vahvistavat asanat
  4. Juuret maassa, siivet selässä - tasapainoasanat
  5. Pituutta ja tukea - istuvat asanat
  6. Kulje elementtien mukana - joogatunnit

 

Jokaisessa osiossa on pohjustettu harjoitteita lyhyellä teoriaosuudella. Tämän jälkeen osiossa on pranayama eli hengitysharjoituksia sekä asanaharjoituksia.

Opettajana Tuuli Luhtalampi

 

Tervetuloa kanssani matkalle joogan maailmaan! Joogan voi ymmärtää monella tavalla. Toisille jooga merkitsee vain fyysistä harjoitusta, toisille se on elämäntapa. Oma tieni kulkee jossain näiden kahden puolivälissä.

Joogaopettajana lähestyn joogaharjoitusta lempeästi ja maanläheisesti turvallisen tekniikan kautta. Näen joogan fyysisenä harjoituksena, josta voi oppia myös paljon tapoja mielen rauhoittamiseen, lempeyteen ja itsetuntemukseen.

Kouluttaudun jatkuvasti, sillä tiedonjanoni on suurta. Olen joogaopettajakoulutuksen jälkeen käynyt lukuisia kursseja ja haluan kehittää itseäni jatkuvasti niin joogina kuin opettajanakin. Perehdyn erityisen mielelläni jooga-anatomiaan ja etsin käytännöllisiä vinkkejä harjoittelun syventämiseen. Minulle jooga ei merkitse hienoihin asentoihin vääntäytymistä vaan enemminkin perusasanoiden syventämistä.

Kurkista verkkokurssin sisältöön

Klikkaa kuvaa ja avaa galleria:

Rento, voimakas ja tasapainoinen olo on vain parin klikkauksen päässä.
Tervetuloa mukaan joogan pariin!

Nyt on sinun mahdollisuutesi kokeilla joogaa tai päästä harjoittelussasi syvemmälle – turvallisesti ja lempeästi omaa kehoa haastaen.

Saat kaiken tämän 6 kuukaudeksi käyttöösi - ja hintakin on vain 39 €!