Herkutellen hoikaksi -ravintovalmennus verkossa

Hyvä olo ja keveämpi elämä ovat sinun ulottuvillasi!

Herkutellen hoikaksi -ravintovalmennus auttaa sinua pudottamaan painoasi ja muuttamaan arkeasi terveellisemmäksi.
Samalla se johdattaa sinut kokonaisvaltaiseen elämäntapamuutokseen.

Ei enää yhtään epäonnistunutta pikadieettiä, ei rajoittavia ruokavalioita!

Onko toiveenasi saada...

- Kevyempi olo

- Lisää energiaa arkeen

- Terve, hyvinvoiva keho

- Herkullista ruokaa terveellisellä tavalla

- Uusia ideoita ruuanlaittoon?

Tie onnistumiseen käy helpoilla, pienillä muutoksilla!

Saat meiltä selkeät ohjeet, miten edetä vaihe vaiheelta omassa tahdissasi.

Monet verkkokurssit keskittyvät pelkästään ruokavalion muuttamiseen. Usein ne sisältävät ehkä liiankin rajoittavia ohjeita tai keskittyvät pelkkään ravintoon. Sinä kyllä tiedät, miten pitäisi syödä. Ongelma ei ole siinä, että tarvittava tieto puuttuisi. Tiedon lisäksi tarvitsemme taitoa löytää itselle sopivimmat tavat omaa arkeen.

Konkreettisen ravinto-ohjauksen lisäksi poraudumme syvälle syömisen psykologiaan. 

Miksi tulokset eivät kuitenkaan aikaisemmin ole olleet pysyviä? Tiedon puutteesta se ei todennäköisesti ainakaan johtunut! Jotta voimme aidosti muuttaa elämäntapojamme, on meidän myös tutustuttava omiin ajatusmalleihimme! Oppimalla tuntemaan itsesi ja ajatuspolkusi pääset juurruttamaan uudet elämäntavat pysyvästi.

Tämä valmennus perustuu pieniin konkreettisiin tekoihin sekä painonhallintaa tukeviin itsetuntemusharjoitteisiin.

Liity mukaan jo tänään - hinta on vain 59 €!

Eli alle 10€ / kk!

Liittymällä mukaan saat:

Selkeän, viiteen eri teemaan pohjautuvan valmennusohjelman.

Konkreettiset ohjeet pysyvään elämäntapamuutokseen.

Herkullisia reseptejä.

Valmentajiemme parhaat vinkit havainnollisina videoina.

Kaiken valmennusmateriaalin käyttöösi puoleksi vuodeksi.

Mahdollisuuden edetä omassa tahdissasi.

Aidon mahdollisuuden onnistua painonpudotuksessa.

Mikä tärkeintä: Elämä ei ole pelkkää painonpudotusta, vaan samalla saat nauttia elämästä!

Ainutlaatuinen ravintovalmennus - juuri sinun tarpeisiisi, sinun ehdoillasi!

 

Emme usko pikadieetteihin. Liian nopeilla ja isoilla muutoksilla epäonnistumisen todennäköisyys kasvaa. Olet ehkä kokeillutkin erilaisia dieettejä ja painonpudotustapoja ja kuitenkin huomannut, että painosi on kivunnut takaisin lähtölukemiin. Valmennuksemme avulla saavutat pysyvän painonpudotuksen.

 

Useimmat dieetit ja painonpudotusvalmennukset kestävät vain muutamasta viikosta pariin kuukauteen. Herkutellen hoikaksi -valmennusmateriaali on käytössäsi seuraavat 6 kuukautta. Saat siis edetä valmennuksessa omassa tahdissasi puolen vuoden ajan.

 

Miksi?

 • Uskomme, että painonpudotuksessa on kyse elämäntapamuutoksesta. Se ei tapahdu muutamassa viikossa.
 •  

 • Sen sijaan uskomme, että ruokailutottumusten muuttamiseen tulee tarjota riittävästi aikaa, jotta muutokset ovat pysyviä.
 •  

 • Haluamme tarjota sinulle aidon mahdollisuuden onnistua. Siksi etenemme sinun tahdissasi, sinun ehdoillasi.
 •  

 • Aina kaikki ei mene kuin Strömsössä. Takaiskut ovat inhimillisiä ja kuuluvat elämään. Emme halua, että ne asettuvat elämäntapamuutoksen tielle, vaan voit edetä valmennuksessamme ilman kiirettä, painetta ja epäonnistumisen pelkoa.
 •  

 • Voit edetä osiosta toiseen juuri siinä tahdissa kuin omaan elämäntilanteeseesi sopii. Voit myös palata valmennuksessa taaksepäin, jos koet, että sinun tarvitsee harjoitella jonkin teeman mukaisia asioita lisää.
 •  

 • Valmennus on jaettu viiteen eri osaan eli teemaan. Haluamme, että valmennuksesi etenee teemasta seuraavaan vasta, kun olet aidosti siihen valmis. Siksi jokaisen osion lopuksi selvitämme, oletko valmis jatkamaan valmennuksessa eteenpäin vai onko sinun syytä jatkaa harjoittelua senhetkisen teeman parissa vielä hetken pidempään.

Miksi valmennus keskittyy juuri ravintoon?

 

Ravinnon merkitys painonpudotuksessa on huomattava. Noin 70-80 % kehonkoostumuksesta ja terveydestä rakennetaan ruokapöydässä. Liikunta ja muut elämäntavat toki tukevat painonhallintaa!

Vaikka päähuomio on ravinnossa, valmennuksemme on kokonaisvaltainen. Saat rutkasti vinkkejä myös muun muassa stressin hallintaan, uneen ja liikuntaan.

 

 

Miksi valmennuksemme nimi on Herkutellen hoikaksi?

 

Terveellinen ruokavalio voi ja sen pitää olla myös herkullinen! Uskomme vakaasti siihen, että tiukka ruokavalio ei ole millään tapaa tarpeellinen, kun syöt säännöllisesti, monipuolisesti ja riittävästi. Ja kun suhteesi ruokaan on terve, myös herkkuhetket kuuluvat luonnollisena osana elämään. Tässä valmennuksessa pääset siksi opettelemaan myös sallittua herkuttelemista!

Järkevän ruokavalion avulla tähtäämme painonhallintaan ja liikakilojen pudottamiseen. Tärkeintä kuitenkin on, että tunnet olosi omassa kehossasi hyväksi vaa’an lukemaan tai lopulliseen painoindeksiin katsomatta. Haluamme, että vielä viiden vuoden päästäkin katsot itseäsi peilistä ihaillen ja tunnet olosi hyväksi ja energiseksi.

Muutos on tässä ja nyt. Tänään. Tervetuloa mukaan!

Saat kaiken tämän 6 kuukaudeksi alle 10 eurolla / kk eli valmennuksen hinta on vain 59 €!

Valmentajat

”Hyvä olo syntyy hyvästä ruuasta.”

 

Mari Laine on lisensioitu personal trainer (Trainer4You), hyvinvointivalmentaja ja kuntosalivalmentaja. Hän opiskelee fysioterapiaa Metropolia Ammattikorkeakoulussa viimeistä vuotta. Mari suhtautuu ruokaan suurella intohimolla ja uskoo vakaasti, että parhaimmillaan terveellinen ruoka on ilo niin silmille, makuhermoille kuin vatsallekin.

”Paras ruokaoivallukseni on ollut aamupuuron tuunaaminen. Ladon lautaselle puuron kaveriksi erilaisia marjoja, hyppysellisen siemeniä ja pari runsasta ruokalusikallista rasvatonta raejuustoa. Kuulostaa ehkä pöljältä, mutta kaurapuurosta on näin tullut lempiateriani, johon en kyllästy koskaan!”

”Muutos lähtee aina sisältäpäin.”

 

Tuuli Luhtalampi on liikuntastudion omistaja, ravinto- ja hyvinvointivalmentaja (TrainerLab), fysioterapiaopiskelija, ryhmäliikunnan ohjaaja ja joogaopettaja.

 

”Tuuli näkee ihmisen kokonaisuutena ja pitää hyvinvoinnin rakentamisen perustana itsetunnon kohottamista ja tervetta kroppaa. Tuuli tarjoaa konkreettisia ratkaisuja rennolla asenteella ja panostaa juuri sinun tarpeidesi ja hyvinvointisi huomioimiseen tapahtuisi se sitten yksilövalmennuksessa, ryhmässä tai verkkovalmennuksena.”

Kurkista verkkokurssin sisältöön

Klikkaa kuvaa ja avaa galleria:

Muutos on tässä ja nyt. Tule mukaan!