Äitiysliikunnan verkkokurssi

Palaudu synnytyksestä yhdessä vauvan kanssa liikkuen

Haluatko tukea synnytyksestä palautumista ja palata liikunnan pariin?

Mietityttääkö, miten aloittaa liikkuminen turvallisesti?

Haluatko tehdä monipuolisia ja innostavia treenejä yhdessä vauvan kanssa?

Tämä verkkokurssi on luotu sinulle, joka haluat

Edistää synnytyksestä palautumista
Treenata lantiopohjan ja syvät lihakset kuntoon
Aloittaa liikkumisen turvallisesti
Monipuolisia ja innostavia harjoitteita
Kehittää omaa kuntoa ja saada lisää energiaa arkeen
Piristävää puuhaa pitäen vauvan menossa mukana
Tämä kurssi ei sovi sinulle, joka haluat oikoa mutkia ja treenata heti täysillä kehoa rääkäten.

Tämä kurssi on hyvin erilainen kuin käytännössä mikään muu. Ohjelman ovat rakentaneet koulutetut äitiys- ja lantionpohja fysioterapeuttit, yhdessä äitiysliikuntaan erikoistuneen liikunnaohjaajan kanssa. Koulutuksen lisäksi ohjaajille on yhteensä yli 20 vuoden kokemus pilateksen, joogan, tanssin ja lihaskuntotuntien suunnittelusta ja ohjaamisesta. HUOM! Ei vain ohjaamisesta - vaan tuntien, valmennusten, koulutusten ja kausien suunnittelusta!

Tämä ei siis ole vain liikuntaa, jota suositellaan äideille, vaan todellisuudessa äideille erikoistuneiden ammattilaisten suunnittelema ja ohjaama kokonaisuus.

Tämä ei missään nimessä ole tylsää teoriaa, vaan 100% käytäntöä ja pääset heti suoraan treenaamaan! Ohjelmassa on valmiiksi varmistettu puolestasi, että lantionpohja ja syvät keskivartalon lihakset tulevat harjoitettua oikein ja että ohjelma etenee oikeassa järjestyksessä.

Treenaaminen on tehty helpoksi: seuraat suoraan ohjelmaa 100 % samalla tavalla, kuin jos tulisit ryhmätreeneihimme.

16 tuntia harjoitusta takaa, että saat monipuolisen ja vaihtelevan ohjelman, joka kattaa kaikki tärkeät osa-alueet ja tuo riittävästi vaihtelua, jolla pidät treenin mielekkäänä ja motivoivana.

Vahvempi keho, vähemmän jumeja ja energisempi olo!

Tämä kurssin avulla pääset aloittamaan liikunnan synnytyksen jälkeen turvallisesti ja fiksusti. Ohjaajisi ovat äitiysliikunnan ammattilaiset ja saat fysioterapeuttisen tarkkaa opetusta.

Kurssilla emme tee liikaa ja liian nopeasti vaan opit tekemään palautumista edistäviä harjoitteita maltilta ja lisäämään harjoittelun kuormittavuutta asteittain. Sinun ei siis tarvitse enää murehtia yksin, millä tavalla voit liikkua turvallisesti palautumista edistäen.

Kurssin harjoitteet ja liikunnan lisääminen tuovat sinulle energiaa ja jaksamista vauva-arjen keskelle. Väsymys väistyy, kun löydät liikuntarutiinin arkeen. Jaksat paremmin yöheräämisiä ja unen laatusi paranee.

Treenit ovat monipuolisia ja innostavia. Voit valita itsellesi mieluisimman tavan treenata ja kokeilla erilaisia lajaja. Ja mikä parasta! Ne tehdään yhdessä vauvan kanssa, jolloin saat katkaistua joskus yksitoikkoisiksi käyvät arjen pyörityksen.

Näin kurssi toimii

Tuntien sisältö on suunniteltu nimenomaan synnyttäneille turvalliseksi ja erilaiset palautumisen vaiheet huomioivaksi. Kurssin ohjaajat ovat äitiysliikunnan ammattilaisia, joten saat huolella suunniteltuja treenikokonaisuuksia.

Tunnit ovat monipuolisia ja innostavia, mikä motivoi sinua pitämään liikuntarutiinia yllä. Voit kokeilla vaikka joka treenikerralla uutta lajia ja tuntia tai toistaa lempitreeniäsi niin usein kuin haluat.

Verkkokurssilla voit edetä omaan tahtiisi. Voit harjoitella saman videon kanssa useamman kerran ennen kuin siirryt seuraavaan videoon. Voit edetä kevyemmästä lajista haastavampaan tai tehdä harjoituksia ristiin. Videoilla ohjaajamme antavat sinulle liikkeistä eri vaihtoehtoja, jotta löydät itsellesi sopivan tasoisen harjoitteen.

Vauvan viihtyvyys on huomioitu tuntisisällöissä, jotta sinä pystyt keskittymään itseesi paremmin ja saat treeneistä enemmän irti.

Kurssin sisältö

 

4 osainen kurssi sisältää yhteensä 16 harjoitusta. Voit edetä laatimassamme järjestyksessä tai rakentaa itse harjoituksista oman ohjelman.

Osa 1 - Pilates

Aloita pilatesharjoitteista, joissa opit aktivoimaan lantionpohjan lihakset ja yhdistämään aktivaation liikkeisiin. Tämä luo tärkeän pohjan kaikelle harjoittelulle.

Osa 2 - Jooga

Jatka harjoittelua joogalla, joka parantaa koko kehon hallintaa, lisää liikkuvuutta, opettaa rentoutta ja luo pohjaa haastavammille harjoitteille.

Osa 3 - Barre

Vahvista kehoa pystyasennossa tapahtuvilla harjoitteilla. Kun kehonhallinta on edistynyt helpommissa harjoitteluasennoissa, on aika haastaa kehoa lisää. Vahvsitamme erityisesti alaraajojen lihaksia ja pakaroita sekä keskitymme keskivartalon asennon hallintaan.

Osa 4 - Power

Treenaa lihaskuntoa, nosta sykettä ja askella reippaammin. Kun pohjatyö on tehty, pääset tuottamaan keskivartalosta käsin voimaa myös rankempiin liikkeisiin. Näissä harjoitteissa voit lisätät tehoa vastuskuminauhan tai punttien avulla.

Saat heti kurssin ostettuasi pääsyn kaikkiin kurssin tunteihin ja voit treenata alusta asti kaikkia treenejä.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, suosittelemme käyttämään ensimmäiset viikot pilateksen ja joogan parissa kehonhallintaa ja syvien lihasten tukea kehittäen. Tämä jälkeen voit siirtyä kuormittavampiin barre- ja power-treeneihin.

Kun perusasiat ovat hallussa, voit koostaa omista suosikeistasi ohjelman ja treenaata valintasi mukaan omia suosikkituntiesi parissa esimerkiksi 2-3 kertaa viikossa.

Muistathan, että synnytyksestä palautuminen on yksilöllistä, joten jää tarvittaessa tekemään 1-2 osan pilates- ja joogaharjoitteita niin pitkään kuin tuntuu hyvältä.

Kaikki kurssin harjoitteet ovat turvallisia synnytyksen jälkeen, mutta saat niistä suuremman hyödyn kun et hosu liian nopeasti haastavampiin harjoitteisiin.

Yhteensä kuusitoista pitkää, noin 40 minuutin videota, neljästä eri lajista.

4 x 40min Pilates
4 x 40min Jooga
4 x 40min Barre
4 x 40min Power

Näille kaikille lajeille on yhteistä lantionpohjan lihasten ja vatsalihasten turvallinen ja täsmällinen harjoittelu, joka lisää arjen hyvinvointia ja edistää synnytyksestä palautumista.

Verkkokurssilla voit edetä omaan tahtiisi. Voit harjoitella saman videon kanssa useamman kerran ennen kuin siirryt seuraavaan videoon. Voit edetä kevyemmästä lajista haastavampaan tai tehdä harjoituksia ristiin. Videoilla ohjaajamme antavat sinulle liikkeistä eri vaihtoehtoja, jotta löydät itsellesi sopivan tasoisen harjoitteen.

Harjoitteet on helppo toteuttaa kotona ja eikä sinun tarvitse hankkia erikseen mitään välineitä.

Saat kurssin käyttöösi kolmeksi kuukaudeksi!

Neljä eri harjoitusmoduulia eli neljä eri tapaa kehittää ja vahvistaa kehoa
Treenaa vauvan kanssa! Liikkumiselle varattu aika ei ole "omasta ajastasi" pois!
Harjoittele äitiysliikunnan ammattilaisten kanssa lähtemättä kotoasi
Harjoita lantionpohjan lihaksia ja vatsalihaksia järjesvästi ja turvallisesti
Aloita liikkuminen järkevästi vaikka et olisi pidempään aikaan treenannut
Kokeneemmille treenaajille: Varmista lantionpohjan ja syvien lihasten toiminta ja jatka haastamalla itseäsi systemaattisella ja monipuolisella harjoitusohjelmalla
Eliminoi epävarmuus: meidän ohjauksessamme voit liikkua huolehtimatta siitä, ovatko liikkeet varmasti turvallisia
Sano hyvästit yksipuoliselle harjoittelulle ja "sitä sun tätä" -treenille!

16 ohjattua henkilökohtaista harjoitusta äitiysfysioterapeuttien ja liikunnan ohjaajan kanssa maksaisi yli 900€.

Ryhmäohjauksessa hinta on 224€ ja silloin et voi harjoitella, milloin haluat etkä jokaista tuntia niin monta kertaa kuin haluat.

Tämän 3 kuukauden kurssin hinta on vain 112€. Eli alle 38 eurolla kuukaudessa saat ammattilaisen ohjaamat tunnit suunnitellussa järjestyksessä. Treenaat ne omaan tahtiin, sinulle sopivassa kohtaa, lapsesi kanssa, niin monta kertaa kun haluat!

Aloita nyt!

Voit maksaa kortilla, verkkopankistasi tai lompakko-palveluilla (mm. MobilePay). Saat tunnukset sähköpostiisi ja pääset treenaamanaan vaikka heti!

Voit myös halutessasi maksaa liikuntaeduilla! Meillä käyvät kaikki yleisimmät liikuntaedut, mm. Smartum, ePassi, Edenred ja EazyBreak. Kun haluat maksaa liikuntaedulla: Tee tilaus ja valitse maksutavaksi liikuntaetu. Ota sen jälkeen meihin yhteyttä sähköpostitse: [email protected]

Kaikissa ongelmissa ja kysymyksissä autamme sinua, ota rohekasti yhteyttä: [email protected]

"Tuntikattaus on erinomainen. Vauvatunnit ovat olleet ihana keino touhuta lapsen kanssa saaden samalla hyötyä itselle."

"Monipuolinen kurssitarjonta Asiantuntijoiden vetämänä!"

Nyt on oikea hetki panostaa myös itseesi!

Synnytyksestä palautumista voi edistää ja olon pitää energisempänä oikein suhteutetun liikunnan avulla. Tällä kurssilla et pelkästään vahvista kehoa vaan panostat myös liikkuvuuden parantamiseen ja saat kehon jumeihin helpotusta!

Kun vahvistat kehoasi, pärjäät kivuttomampana ja energisempänä vauva-arjessa. Kun vielä säilytät rentous tekemisessä, saat myös kaiken hyödyn liikunnan positiivisista vaikutuksista mielialaan ja jaksamiseen.

Sinuun itseesi panostaminen vie koko perheen hyvinvointia eteenpäin. Kun äiti voi hyvin, muukin perhe voi paremmin.

Nyt on oikea hetki panostaa myös itseesi - älä jätä huomiseen.

Ammattilaiset tukenasi

Kurssin ohjaajat ovat äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutteja sekä äitiysliikunnan ammattilaisia. Asiantuntijuus näkyy ohjelman suunnittelussa, harjoitteiden progressioissa ja ohjauksessa.

Voit treenata luottavaisin eikä sinun tarvitse jatkuvasti miettiä, tekeekö jokin liike hallaa keholle.

 

Ohjaajat

  • Tuuli Luhtalampi (äitiys- & lantionpohjan fysioterapeutti, joogaohjaaja, tanssin ohjaaja)
  • Jannina Pylväläinen (äitiys- & lantionpohjan fysioterapeutti, pilatesohjaaja)
  • Anne Luhtala (äitiysliikuntaan erikoistunut liikunnan ohjaaja, pilatesohjaaja)

Aloita turvalliset ja innostavat treenit jo tänään!

  • Äitiys- ja lantionpohjan fysoterapeuttien suunnittelema kurssi
  • Yli 20 vuoden kokemus äitiysliikunnan suunnittelusta ja ohjauksesta
  • Neljä moduulia: käytössäsi heti ja koko 3kk jakson ajan
  • Pilates, Jooga, Barre ja Power
  • Suunniteltu kokonaisuus, joka vie sinut lantionpohjan ja syvien lihasten vahvistamisesta koko kehon hallintaan, vauhdikkaampaan liikkeeseen ja siitä lihasten voiman kehittämiseen.
  • Treenaa yhdessä vauvan kanssa - koska tahansa!
  • Treenaa lihaskuntoa ja muokkaa kehoa turvallisesti!

16 ohjattua henkilökohtaista harjoitusta äitiysfysioterapeuttien ja liikunnan ohjaajan kanssa maksaisi yli 900€.

Ryhmäohjauksessa hinta on 224€ ja silloin et voi harjoitella, milloin haluat etkä jokaista tuntia niin monta kertaa kuin haluat.

Tämän 3 kuukauden kurssin hinta on vain 112€. Eli alle 38 eurolla kuukaudessa saat ammattilaisen ohjaamat tunnit suunnitellussa järjestyksessä. Treenaat ne omaan tahtiin, sinulle sopivassa kohtaa, lapsesi kanssa, niin monta kertaa kun haluat!

Aloita nyt!

Voit maksaa kortilla, verkkopankistasi tai lompakko-palveluilla (mm. MobilePay). Saat tunnukset sähköpostiisi ja pääset treenaamanaan vaikka heti!

Voit myös halutessasi maksaa liikuntaeduilla! Meillä käyvät kaikki yleisimmät liikuntaedut, mm. Smartum, ePassi, Edenred ja EazyBreak. Kun haluat maksaa liikuntaedulla: Tee tilaus ja valitse maksutavaksi liikuntaetu. Ota sen jälkeen meihin yhteyttä sähköpostitse: [email protected]

Kaikissa ongelmissa ja kysymyksissä autamme sinua, ota rohekasti yhteyttä: [email protected]