Vatsatanssin perusteet - verkkokurssi

Jokainen voi löytää itsestään tanssijan – joskus pitää vain uskaltaua etsimään sitä!

Tämä supernaisellinen laji vie sinut elämykselliselle matkalle liikkeiden ja ilmaisun mystiseen maailmaan.

Lajiin tutustuminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa: Nyt voit osallistua mukaansatempaavalle verkkokurssille vaikkapa omassa olohuoneessasi!

Lämpimästi tervetuloa itämaisen tanssin eli vatsatanssin kiehtovaan maailmaan!

 

Laji on hurmaava niin musiikin kuin liikekielensäkin puolesta ja se tekee hyvää keholle ja mielelle. Tanssi piristää ja saa hymyn huulille samalla kun kehon vetreys paranee ja tukilihakset vahvistuvat. Moni saa helpotusta lajista myös selkävaivoihin sekä upean ryhdin!

Itämaista tanssia eli vatsatanssia pidetään yhtenä maailman vanhimmista tanssilajeista. Silti sen kiehtovuus on säilynyt näihin päiviin saakka niin perinteisessä, kuin moderneimmissa muodoissaan.

Vatsatanssiin kuuluu pehmeitä keskivartalon, rintakehän ja käsien liikkeitä sekä teräviä aksenttisia liikkeitä, kuten lantion iskuja sekä tietysti näyttäviä värinöitä!

Aloita tanssiminen jo tänään -
hinta on vain 19 €!

Perusteet haltuun

Tällä verkkokurssilla opetellaan lajin perusliikkeitä. Kurssin myötä saat hyvän käsityksen vatsatanssin perusteista ja pääset opettelemaan niitä kaikessa rauhassa kotonasi, yksin tai ystävän kanssa.

Vatsatanssin perusteet-verkkokurssilla liikkeet opetetaan huolella ja samalla käydään läpi asioita, joita on hyvä huomioda liikkeitä tehdessä. Verkkokurssi mahdollistaa sen, että voit kerrata yksittäistä liikettä juuri niin monta kertaa ja jatkaa toistoja niin pitkään, kuin haluat. Voit myös palata aiemmin oppimiisi asioihin ja tanssia videoiden mukana rajattoman määrän jopa puolen vuoden ajan.

On sinun päätettävissäsi, haluatko opetella esimerkiksi yhden liikkeen / yhden liikekokonaisuuden päivässä tai viikossa. Voit edetä itsellesi sopivaan tahtiin kaikessa rauhassa.

Kurssi pitää sisällään

Kolme tekniikkavideota

Parinkymmenen minuutin pituiset tekniikkavideot ovat juuri sopivan mittaisia, jotta löydät tanssimiselle aikaa myös arjen kiireiden keskellä.

Liikkeet opetetaan huolella ja selitetään asioita, joita on hyvä huomioda liikkeitä tehdessä. Tekniikka videot jakautuvat seuraaviin kokonaisuuksiin:

  1. Vatsatanssissa käytettävä isolaatio eli liikkeiden eriyttäminen sekä liu’ut ja tyypillisimmät kahdeksikot
  2. Vatsatanssin käsiliikkeitä ja rintakehän liikkeitä
  3. Vatsatanssin aksenttisempia liikkeitä, kuten lantioniskut ja lonkannostot sekä värinät. Lisäksi kamelit. Tämän videon lopussa opetellaan myös sarja, joka koostuu verkkokurssin liikkeistä.

 

Pieni tanssisarja ja extra-videot

Perusliikkeistä koostuvien opetuskokonaisuuksien lisäksi videolla on muutama extra-video, jossa on hyviä lisävinkkejä.

Lisäksi voit opetella perusliikkeitä sisältävän tanssisarjan ja päästä näin kokeilemaan liikkeiden yhdistämistä. Voit myös vapaasti koostaa omia sarjojasi liikkeitä opeteltuasi!

 

Seuraa liikkeitä edestä tai takaa

Opetus on selkeää ja visuaalista. Videoiden tanssijat tanssivat vähintään kahteen suuntaan, joten voit tarkastella liikkeitä sekä edestä, että takaa (joissain liikkeissä myös sivulta). Tämä helpottaa liikkeiden hahmottamista.

 

Voit edetä omaan tahtiisi

Suositeltavaa on, että etenet opettelussa omaan tahtiisi ja esimerkiksi pysäytät aluksi videon jokaisen liikkeen jälkeen ja jatkat viimeisimmän liikkeen opettelua, kunnes se tuntuu sujuvan tai haluat siirtyä eteenpäin. Toistojen määrää on siis hyvä lisätä, etenkin aluksi.

Myöhemmin, kun liikkeet alkavat käydä tutuksi, et ehkä tarvitse yhtä paljon toistoja, jolloin voit kerrata opetusvideoita nopeampaan tahtiin.

 

Opettajana hurmaava Marinka

Marinka Nyqvist

Vatsatanssin perusteet-verkkokurssin opettajana on Marinka Nyqvist, joka on kokenut ja koulutettu itämaisen tanssin opettaja.

Marinkaa on kiitelty hänen innostavista ja monipuolisista koreografioistaan. Kiitosta on tullut myös Marinkan kyvystä selittää aluksi vaikealtakin tuntuvat liikkeet selkeästi. Vaikka Marinka on teknisesti tarkka opettaja, hän pitää ehdottomasti tärkeimpänä asiana tanssin iloa. Marinka on innostava ja kannustava sekä iloinen opettaja, joka tanssii, opettaa ja esiintyy täydestä sydämestään.

 

Mirage -tanssiryhmä

Marinkan lisäksi videoilla on mukana Mirage-ryhmän jäsenet Maija, Lotta ja Tia.

Kurkista verkkokurssin sisältöön

Klikkaa kuvaa ja avaa galleria:

Tanssin ilo on parin klikkauksen päässä.
Tervetuloa mukaan!

Saat kaiken tämän 6 kuukaudeksi käyttöösi - ja hintakin on vain 19 €!