Twerkin alkeet

Tervetuloa mukaan hauskalle ja innostavalle verkkokurssille oppimaan twerkin perustekniikkaa ja yhdistämään opittuja perusliikkeitä naiselliseksi koreografiaksi! Ainon opetus ei jätä ketään kylmäksi!

 

Tämä kurssi on luotu sinulle, joka haluat tutustua twerk-tanssiin asiantuntevassa opetuksessa kotoasi käsin.

Verkkokurssi koostuu kolmesta puolen tunnin mittaisesta opetusvideosta. Kahdella ensimmäisellä videolla tutustutaan perusliikkeisiin ja kolmannella tunnilla harjoitellaan koreografia. Verkkokurssi on käytössäsi kuuden kuukauden (6kk) ajan!

Aloita twerkkaaminen jo tänään -
hinta on vain 19 €!

Opi ”sheikkaamaan äässiä”!

Twerk on hykerryttävän hauska tanssilaji, joka tempaa mukaanasa ja on täynnä naisellista energiaa! Lajin ominaisliikkeisiin kuuluu erilaisia lantion liikkeitä sekä pakaroiden pyöritystä rytmikkäästi musiikkin tahdissa.

Twerk-liikkeitä on mahdollista tehdä monissa eri tasoissa mm. seisten, makuulla ja nelinkontin.

Aimo annos tekniikan opetusta ja mukaansatempaava koreografia

Verkkokurssilla harjoitellaan twerkin perustekniikkaa ja yhdistetään opittu hauskaksi tanssisarjaksi. Aluksi keho lämmitellään tekemällä erilaisia isolaatioharjoitteita, joissa kehonosia opetellaan liikuttamaan eriytetysti. Lämmittelyn jälkeen siirrytään tekniikkaharjoituksiin. Opeteltuja tekniikoita treenataan musiikkiin ja päästään lopuksi yhdistelemään juuri opetelluista liikkeistä tanssisarja.

Kenelle twerkkaus sopii?

Tämä verkkokurssi sopii kaikille aloittelijoille! Voit tulla kurssille, vaikket olisi ikinä kokeillut lajia tai muutenkaan tottunut pyörittelemään peppua. Ainon kannustavassa ohjauksessa opit liikuttamaan lantiota kuin musiikkivideoiden tanssijat!

Verkkokurssi sopii myös niille, jotka ovat jo joskus päässet kokeilemaan lajia, sillä kurssilla tanssitaan biiseihin ja harjoitellaan koreografiaa tekniikkatreenien lisäksi.

Tunnilla tehdään jonkin verran harjoitteita kyykyssä, polvillaan sekä käsien varassa, joten polvi- tai rannekipuisille kurssi ei sovi kovin hyvin.

Tanssiessa päälle kannattaa laittaa pitkälahkeiset housut. Polvisuojat tai esimerkiksi säärystimet polviin nostettuna ovat myös suositeltavat, mutteivät lainkaan välttämättömät!

Ohjaajana Aino Ryynänen

Aino on kuplivan energinen tanssin- ja liikunnanohjaaja, jonka oma tausta on vahvasti tanssin ja kamppailulajien puolelta. Luonteeltaan Aino on räiskyvä persoona, jonka hyvä fiilis tarttuu ja joka positiivisuudellaan tsemppaa ja kannustaa.

Ainon tunneilla tanssitaan hymy huulilla ja hiki otsalla. Aino luo kannustavalla ja positiivisella ohjaustyylillään tunnille rennon tunnelman, jolloin sinun on helppo oppia uutta, saaada tehokas treeni ja samalla tanssia sydämesi kyllyydestä!

Hauska tanssiharrastus on parin klikkauksen päässä.
Tervetuloa mukaan!

Saat kurssin 6 kuukaudeksi käyttöösi - ja hintakin on vain 19 €!