Pilateksen perusteet - online workshop

Oletko halunnut kokeilla pilatesta, mutta et ole uskaltautunut vielä tunneille?
Tai olet jo kenties päässyt kokeilemaan, mutta et heti löytänyt jutun jujua?
Kaipaatko lisää oppia pilateksen perustekniikoihin?

Jos näin on, tämä workshop on juuri sinulle!

Pilateksen perusteet – online workshop

5.5.-14.5.2020 (4 x 55min)
Tiistaisin ja torstaisin
klo 17:15-18:15

Hinta: 39 €
Ohjaaja: Anne Luhtala

Tervetuloa tutustumaan pilatesharjoittelun perusteisiin livestriimillä toteutettavaan workshoppiin!

Pääse pilateksessa jujun juurelle

Pilatesharjoittelu vahvistaa kehoa lempeästi ja lisää liikkuvuutta. Monet ovat kuulleet pilatesharjoittelun eduista ja erityisesti avusta selkäkipuihin. Pilatesharjoittelulla parannat ryhtiä, hengitystekniikkaa, liikkuvuutta ja stressinhallintaa. Menetelmä vahvistaa erityisesti syviä, hyvää ryhtiä ylläpitäviä lihaksia.

Miten näillä yksinkertaisilla ja suhteellisen helpon näköisillä liikkeillä harjoittelun hyödyt saadaan aikaiseksi? Koko harjoittelun ydin on huolellisessa tekemisessä. Liikkeet tehdään hitaasti ja tarkasti. Aluksi vaaditaan tiukkaa keskittymistä, jotta kehon ”sammuneet” lihakset saadaan opetettua työskentelemään uudestaan.

Tämä workshop auttaa aloittelijaa pilatesharrastuksessa alkuun. Saat tarkkaa opetusta: liikkeitä pilkotaan helposti omaksuttaviin osiin ja niitä harjoitellaan huolellisesti. Kurssin jälkeen ymmärrät pilatesharjoittelun perusperiaatteet ja osaat laittaa niitä harjoittelussasi paremmin käytäntöön. Näin saat enemmän irti pilatestunneista, harjoittelu on tehokkaampaa ja sinun on helpompi osallistua jatkossa tavallisille pilatestunneille.

Näin online workshop toimii

Kurssi toteutetaan livestriiminä verkkosivujemme kautta eli seuraat suoraa lähetystä ja pääset chatin kautta esittämään myös kysymyksiä. Sinun ei tarvitse asentaa erikseen mitään ohjelmia vaan lähetys tulee suoraan kurssisivustolle.

Lähetyksen tallenne jää katsottavaksesi, jos missaat jonkun tunneista tai tunnin aikataulu ei sovi sinulle. Kurssimateriaali on katsottavissasi 21.5.2020 saakka eli viikon ajan kurssin päättymisen jälkeen.

Kenelle?

Kurssi sopii erinomaisesti vasta-alkajille, mutta myös pidempään pilatesta harrastaneille perusteiden kertaamiseen.

 

Mitä tarvitset?

Tarvitset osallistuaksesi vain jumppamaton sekä hyvän verkkoyhteyden ja laitteen, jolta katsot lähetystä (esimerkiksi älypuhelimen tai tietokoneen). Käytämme kurssilla apuvälineenä tyynyä tai vastaavia ”joka kodin arkiesineitä”.

Pilateksen perusteet – online workshop

5.5.-14.5.2020
Tiistaisin ja torstaisin
klo 17:15-18:15

Hinta: 39 €
Ohjaaja: Anne Luhtala

Ohjaajana Anne Luhtala

Anne on pilatesohjaaja (Pilates Health tasot 1-3) ja on Suomen Pilates yhdistyksen jäsen.

Anne on monipuolinen ja pidetty ohjaaja, jolla on pitkä tausta erilaisista ryhmäliikunnan ohjauksista. Annen intohimona on liikkuvuus- ja kehonhuoltotunnit, joissa Anne on ohjaajana perusteellinen ja rauhallinen. Annen tunnilla ei kuitenkaan olla suu mutrussa vaan annetaan huumorin tuoda hymy huulille.

Annen opetusta on kiitelty mm. näillä sanoilla:

”Asiantunteva ohjaaja, monipuoliset harjoitukset”

”Opin paljon pilateksen perusteita liittyen hengitykseen, ydintukeen, perusasentoihin ja siihen, miten tärkeintä on varmistua asennon oikeellisuudesta, jotta saadaan kaikki lihakset mukaan liikkeisiin.”

”Tunnilla tahti oli sopiva. Opin termejä ja tekniikkaa, koska en ollut ennen ollut pilates tunnilla. Nyt voin hyvin osallistua tunneille.”

”Pieni pohjustus historiaan opetti ymmärtämään, miksi tällaista tehdään ja mitä hyötyvaikutuksia sillä on. Kurssi eteni loogisesti.”

Tervetuloa mukaan!

Saat neljä tunnin mittaista online live opetuskertaa sekä tallenteet katsottavaksesi vielä viikon ajaksi kurssin päättymisen jälkeen  - ja hintakin on vain 39 €!