Herkutellen hoikaksi -ravintovalmennus

Tämä ravintovalmennus johdattaa sinut painonhallintaa tukevaan ravintoon ja terveellisempään elämäntapaan, vaihe kerrallaan.

  • Valmennus sopii sinulle, joka et halua enää yhtään pikadieettiä tai rajoittavaa ruokavaliota.
  • Sinulle, joka haluat edetä omassa tahdissasi ja nauttia samalla elämästä!

Malta vielä hetki! Verkkovalmennus avataan aivan pian!

 

Haluatko olla ensimmäisten joukossa mukana valmennuksessa? Tilaa alennuskoodi!

Lähetämme sen sinulle heti, kun kurssi on julkaistu. Alennuskoodin tilaaminen ei vielä velvoita kurssin ostamiseen.

Alennuskoodilla saat huimat -50% alennusta kurssista. Saat kurssin siis hintaan 74,50 € (norm. 149€) itsellesi käyttöösi kuudeksi kuukaudeksi tsemppaamaan kohti terveellisempiä ravintotottumuksia!

Haluatko alennuskoodin kurssille?

Jätä yhteystietosi, niin ilmoitamme sinulle heti, kun kurssi aukeaa! Saat samalla huiman -50% alennuksen kurssille.

Ainutlaatuinen ravintovalmennus - juuri sinun tarpeisiisi!

Emme usko ihme- tai pikadieetteihin. Liian nopeilla ja isoilla muutoksilla epäonnistumisen todennäköisyys kasvaa. Olet ehkä kokeillutkin erilaisia dieettejä ja painonpudotusohjelmia ja kuitenkin huomannut, että painosi on palannut takaisin lähtölukemiin (ja kenties päälle on tullut vielä lisäkilojakin?). Me tähtäämme pysyviin muutoksiin.

Tämän vuoksi tämä valmennus poikkeaa täysin muista tarjolla olevista ravitsemusvalmennuksista. Useimmat valmennukset kestävät vain muutaman viikon ja materiaali on käytössäsi tuon ajan. Me emme rajoita valmennuksen kestoa tiettyyn viikkomäärään, vaan valmennusmateriaali on käytössäsi seuraavat 6 kuukautta.

 

Miksi?

  • Uskomme, että ravintovalmennuksessa on kyse elämäntapamuutoksesta. Se ei tapahdu muutamassa viikossa.
  • Sen sijaan uskomme, että ruokailutottumusten muuttamiseen tulee tarjota riittävästi aikaa, jotta muutokset ovat pysyviä.
  • Haluamme tarjota sinulle aidon mahdollisuuden onnistua. Siksi etenemme sinun tahdissasi, sinun ehdoillasi.
  • Voimme näin mahdollistaa myös sen, että tarvittaessa voit jäädä johonkin tiettyyn valmennusosioon pidemmäksi aikaa kuin muihin, kun se on tarpeen.
  • Erehdykset ja takaiskut ovat inhimillisiä ja kuuluvat elämään. Jos elämänmuutoksesi tielle tulee yllättäviä esteitä ja koet tarvitsevasi uuden startin, voit myös palata valmennuksessa takaisin päin, jopa kokonaan takaisin lähtöruutuun, jos haluat.
  • Haluamme, että valmennuksesi etenee seuraavaan vaiheeseen vasta, kun olet siihen valmis. Siksi jokaisen osion lopussa on kysely, jonka avulla selvität helposti sen, oletko valmis siirtymään valmennuksessa eteenpäin vai onko sinun syytä jatkaa harjoittelua senhetkisen teeman parissa vielä pidempään.

 

Miksi keskitymme tällä kurssilla vain ravitsemukseen?

Ravitsemuksen merkitys painonpudotustavoitteiden saavuttamisessa on huomattava. Noin 70-80 % kehonkoostumuksesta ja terveydestä rakennetaan ruokapöydässä. Voit luonnollisesti tukea painonpudotustasi liikunnalla - sillä on runsaasti myös muita terveyshyötyjä!

 

Miksi valmennuksemme nimi on Herkutellen hoikaksi?

Uskomme vakaasti siihen, että kun syöt säännöllisesti, monipuolisesti ja riittävästi, ei ole mitään syytä, miksi sinun pitäisi kieltää itseltäsi täysin tietyt ruoat tai herkut. Kun suhteesi ruokaan on terve, herkkuhetket kuuluvat luonnollisena osana elämään. Hyvään ruokavalioon kuuluu myös se, että se joustaa. Tässä valmennuksessa opettelemme siksi myös sallittua herkuttelemista.

Järkevän ruokavalion avulla tähtäämme painonhallintaan ja liikakilojen pudottamiseen. Tärkeintä kuitenkin on, että tunnet olosi omassa kehossasi hyväksi vaa’an lukemaan tai lopulliseen painoindeksiin katsomatta. Haluamme, että vielä viiden vuoden päästäkin katsot itseäsi peilistä ihaillen ja tunnet olosi hyväksi ja energiseksi.

Muutos on tässä ja nyt. Tänään. Tervetuloa mukaan!

Haluatko alennuskoodin kurssille?

Jätä yhteystietosi, niin ilmoitamme sinulle heti, kun kurssi aukeaa! Saat samalla huiman -50% alennuksen kurssille.